Index

Sevastopol

De school

Cursussen

Prijzen

Accommodatie

Vertalen/Tolken

Teletolk

Alfabet

Over ons

Partner links

Nederlands English

 

Kozak Travel

 

 

 

Share |

Accommodatie in Sevastopol

 

Accommodatie

We hebben verschillende mogelijkheden voor huisvesting tijdens uw taalcursus. De meeste cursisten kiezen voor het cursistenverblijf. Dit is de meest voordelige variant.

 

Alternatieven zijn verblijf in een gastgezin, in een eigen appartement of in een hotel.

 

Cursisten verblijf

Voor het cursisten verblijf hebben wij gekozen een van de meest geschikte appartementen te gebruiken om u niet Spartaans te laten verblijven tijdens uw Russische taal cursus in Sevastopol.

 

Het appartement wordt gedeeld met 4 personen met alle een eigen gescheiden slaapgedeelte. Het is een zeer groot appartement in Sevastopol Oekraïne, gesitueerd 200 meter vanaf het strand Omega Beach vlak bij "het Park van de overwinning"  en Aqua park "Zurbagan."in Sevastopol. Afhankelijk van de samenstelling van de cursisten, 2 tot 8 Persoon zeer ruime accommodatie op de 6e verdieping met lift en beveiligde voordeur. 2 x Slaapkamer met dubbel bed, airconditioning. 2x Keuken voorzien van alle gemakken, vriezer / koelkast, oven en gasfornuis, magnetron, met zithoek/slaapbank, kleuren TV,  airconditioning,  centrale verwarming, wasmachine.  1x Badkamer met ligbad en toilet. 1x Badkamer met douche en toilet. 1x groot Balkon. Schoon warmwater voorziening24/7.

 

Omdat het appartement in het westen van de stad is gelegen is het het uitstekend geschikt voor een strand. zon. zee en cultuurvakantie. De 2 grote stranden Omega strand en Strand aan het park van de Vrijheid, het waterpark, de bowling, discotheken, winkels, marktgebied, diverse restaurants, pizzeria, sauna, bars en terrasjes kunnen zorgen voor veel afwisseling in de directe omgeving. Dit alles is immers op enkele minuten loopafstand. Tevens is het hartje stadcentrum op 10 minuten met het openbaar vervoer te bereiken en de rest van de Krim ligt voor u open. Kortom een uitstekend appartement in een prima omgeving in Sevastopol!! Vlak aan de Zwarte Zee en de stranden!!

 

Appartementen en/of hotel

Indien u als cursist van RussianInSevastopol.com wenst te verblijven in uw eigen accommodatie, garanderen wij u de beste en goedkoopste prijzen voor appartement en hotel.

 

Voor de hotels berekenen wij u de prijzen gehanteerd door het hotel op het moment van uw verblijf zonder extra kosten. Goede opties voor hotels met een juist prijs kwaliteit die wij u kunnen adviseren is Hotel Morskoy. Natuurlijk zijn alle hotels via Kozak Travel te reserveren.

 

Maakt u de keus voor een appartement, ook dan hebben wij voor vele (ongeveer 200) bij Kozak Travel beschikbare appartementen, altijd een "Beste Prijs" garantie.

 

Vanwege de fluctuerende wisselkoersen tussen de Roebel en Euro geven wij geen vaste prijzen op onze website weer voor accommodatie, maar garanderen u altijd de laagste dagprijs met de beste wisselkoers.

 

Neem gerust eens een kijkje op de accommodatiepagina's van onze website.

 

Voorwaarden cursus | Voorwaarden vertalingen | Link exchange | index | Sevastopol | de school | cursussen | prijzen | accommodatie | vertalen/tolken | alfabet | over ons | partnerlinks