Index

Sevastopol

De school

Cursussen

Prijzen

Accommodatie

Vertalen/Tolken

Teletolk

Alfabet

Over ons

Partner links

Nederlands English

 

Kozak Travel

 


 

Share |

Vertalingen en Tolken

 

Op zoek naar een kosteffectieve, kwaliteitsgericht vertaalbureau?

De vertalingen van RussianInSevastopol.com zijn gegarandeerd de beste!

 

Uw Russische vertalingen en tolken in Sevastopol

RussianInSevastopol.com biedt vertalingen voor particulieren, ondernemingen, overheid en andere vertaalbureaus wereldwijd. Met ons fulltime personeelsbestand in Sevastopol is RussianInSevastopol.com bij uitstek het vertaalbureau voor van en naar het Russisch of Oekraïens. Onze uitzonderlijke klantenservice en onze ondersteuning zijn bedoeld om u gerust te stellen en de kwaliteit van onze vertalingen te verhogen.

 

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor de vertalingen van RussianInSevastopol.com:

  • Vanwege onze vestiging in Sevastopol zijn we u altijd klaar om u te kunnen helpen om snel de kwaliteit en taalkennis te verkrijgen van geboren Russen en Oekraïners.

  • De goedkope manier van werken in Sevastopol geeft u meer waar voor uw geld.

  • Onze universitair afgestudeerde vertaalsters en tolken en het werkproces dat wij hanteren, zorgen dat uw teksten in de vreemde of uw eigen taal van hoogwaardige kwaliteit zijn.

  • Wij vertalen alle teksten van en naar het Russisch of Oekraïens.

Wat voor ons van groot belang is, is ons streven naar de juiste service voor onze klanten. Vanaf het moment dat u naar de telefoon grijpt of ons per email benadert, maakt u kennis met onze professionaliteit. Alle vertalingen, of het nu gaat om de vertaling van persoonlijke, marketing, financiële, technische, juridische stukken of teksten, wij passen vertrouwde methoden toe om vertalingen van een zeer hoge kwaliteit te kunnen leveren. Geen enkel vertaalbureau groeit zo snel als wij dat doen; ook is er geen enkel bedrijf in de EU of daarbuiten die u zoveel waar voor uw geld biedt. Wij zijn eenvoudig goedkoper en een van de weinigen die gelegaliseerde vertalingen aanbieden.

 

Over ons

Het vertaalbureau van RussianInSevastopol.com verzorgt vertalingen voor bedrijven, overheden en particulieren, zowel naar als vanuit het Russisch of Oekraïens. Dit gebeurd door ons bureau gevestigd in Sevastopol.

Deskundig

RussianInSevastopol.com werkt uitsluitend met in Sevastopol geboren Russisch of Oekraïense Universitair opgeleide vertalers en tolken. (Deze verrichten ook werkzaamheden voor het parlement van De Krim, de gemeente Sevastopol en de Russische Zwarte Zee vloot!)

 

Snelle en gemakkelijke levering van uw vertalingen

Vertalingen zijn vaak op korte termijn nodig. Wij stellen alles in het werk om uw vertaalde tekst zo snel mogelijk te leveren. U stuurt een tekst per fax of via e-mail. Wij sturen u dan meteen onze offerte. Na uw akkoord ontvangt u binnen de afgesproken tijd de vertaling per fax of e-mail. De factuur vermeldt alle details van uw opdracht en de manier om deze te voldoen.

 

Legalisering

Vanwege de vele juridische stukken en ook het feit dat veel vertalingen door u benodigd zijn voor overheden, worden deze allen automatisch gezien door een notaris en door hem gelegaliseerd. U hoeft dus geen verdere handelingen te doen om uw stukken direct te kunnen gebruiken voor belangrijke zaken.

Zeeuws meisje

RussianInSevastopol.com houdt haar tarieven laag en is niet bang voor de toets prijs/kwaliteit. Bij ons betaald u dus ook "geen cent teveel hoor!"

 

 


 

Hoe vraag ik een offerte aan?

Wilt u ook een gratis offerte voor uw vertaalwerk ontvangen?
   uw tekst naar ons met de vermelding van de gewenste doeltaal.
Voor persoonlijke dienstverlening belt u met het kantoor van kozaktravel.com in Sevastopol

Geheimhoudingsplicht

Al uw documenten zijn bij ons in zeer goede handen. Wettelijk hebben tolk/vertalers wereldwijd een geheimhoudingsplicht en voeren daarom ook het esculaap teken in hun persoonsgebonden stempels. Zij zijn dus bij overtreding hoofdelijk juridisch aansprakelijk en verliezen daarmee levenslang hun bevoegdheid. Tevens heeft RussianInSevastopol.com alle voorzorgsmaatregelen getroffen om uw documenten niet in verkeerde handen te laten vallen.

 

 

 

 

 

Cliënten uit het verleden

 

 

Thank you for the very good service and fun companionship at and off the set of Soldiers of Fortune in Balaklava Crimea. Sean Bean, Dominic Monaghan, Ving Rhames, Christian Slater, James Cromwell.

 

 

Soldiers of Fortune was filmed at Sevastopol, Crimea during May 2010 and was released to theaters on February 2, 2011


 

 

 

 

Voorwaarden cursus | Voorwaarden vertalingen | Link exchange | index | Sevastopol | de school | cursussen | prijzen | accommodatie | vertalen/tolken | alfabet | over ons | partnerlinks